Strategii de marketing online

Fa cunostinta cu Echipa
Cidev Concept!

Expertii nostri te intampina cu solutii ideale ce vor ajuta afacerea ta.

Cidev Concept a fost creat din pasiunea noastra pentru marketing online si tehnologii, dar si din dorinta de a oferi clientilor strategii ideale pentru afacerile acestora. Fie ca e vorba de crearea unui logo, gazduire, crearea unui website de prezentare, optimizare SEO sau link building, la noi vei gasi ideile benefice afacerii tale.

 

De-a lungul activitatii noastre de peste 10 ani ne putem mandri cu cunostintele si experienta in marketing online. Colaborand cu peste 100 de firme din Brasov, am reusit sa construim un portofoliu impresionant.

STRATEGII INTELIGENTE DE MARKETING

Experti in publicitate
online

 

Suntem o agentie de publicitate tanara si dinamica ce are ca si scop principal succesul clientilor in mediul online. Pentru a atinge acest target, am creat pachete si oferte specifice de servicii care se potrivesc nevoilor oricarui tip de afacere. Fie afacere de inceput sau una de mai mult timp, serviciile noastre te pot ajuta in a atinge succesul mult dorit.

 

La noi vei gasi o gama variata de servicii pentru afacerea ta chiar din momentul crearii acesteia. Expertii nostri te pot ajuta in a crea o noua identitate vizuala pentru afacerea ta. Continuam prin realizarea unei prezente online puternice, prin realizarea unui website modern si indexat de Google. Strategiile de optimizare SEO va ajuta in a mentine website-ul in primele rezultate pe motoarele de cautare.

SOLUTII IDEALE PENTRU AFACERI

Client multumit –
colaborare de success

 

Fiecare nou proiect reprezinta o noua sansa de a ne demonstra cunostintele, ideile creative si experienta in domeniu. Portofoliu nostru reflecta pasiunea noastra pentru ultimele tehnologii, dar si evolutia noastra de-a lungul activitatii noastre. Oferim clientilor nostri website-uri cu design unic, continut optimizat si usor de navigat, dar care prezinta in detaliu serviciile si produsele acestora.

 

Punem mare accent pe multumirea clientilor nostri. Un client multumit va reprezenta o colaborare de success pentru noi. Toate proiectele realizate de noi sunt combinatia ideala intre ideile noastre creative cu dorintele clientilor nostri. Website-urile realizate de noi reprezinta corect si clar afacerea clientului nostru.

Cidev Concept

Strategii inteligente pentru succesul afacerii tale!

De ce sa alegi
Cidev Concept?

 

Cidev Concept este mai mult decat o agentie de web design. Echipa noastra e formata din experti care isi doresc sa ajute cat mai multe firme sa isi atinga succesul mult dorit. Avem la dispozitie strategii ideale pentru marketing online, care pot mari numarul de clienti si cifra de afaceri.

 

Oferim servicii de identitate vizuala, de la crearea unui nou logo la crearea materialelor publicitare traditionale, la rebranding. Serviciile de web design ofera un website de prezentare sau magazin online ce reprezinta afacerea ta. Strategiile de optimizare SEO si Link Building vor ajuta site-ul sa se indexeze pe motoarele de cautare mai rapid. Serviciile de mentenanta website vor asigura functionalitatea site-urilor in parametrii normali. Alaturi de echipa Cidev Concept, succesul este mai aproape ca oricand.

MARKETING ONLINE

CELE MAI BUNE STRATEGII PENTRU AFACEREA TA!

 

Doresti sa pornesti o noua afacere si ai nevoie de ajutor in a promova produsele si serviciile tale? Sau ai observat ca numarul vanzarilor tale a scazut semnificativ? Cum ar fi sa gasesti tot ce ai nevoie pentru afacerea ta intr-un singur loc?

 

Totul incepe cu o intalnire, pentru a ne cunoaste si a intelege mai bine nevoile si dorintele tale. Fiecare afacere este unica si are nevoi si tinte diferite. Strategiile de promovare vor fi mulate pentru tipul de afacere si vom propune serviciile potrivite pentru tine.

Echipa Cidev Concept

Echipa noastra de experti te intampina cu cele mai eficiente solutii de marketing online!

Blank Image

Radu Aurel Marius

Co-Founder / CEO

Blank Image

Radu Timea

Co-Founder / Expert SEO

Blank Image

Arthur

Responsabil Anti-Stress

Call Now Button