Plugin Wordpress SEO - care sunt cele mai bune alegeri pe care le poti face?

Plugin WordPress SEO – care sunt cele mai bune alegeri pe care le poti face?

WordPress ofera o multime de posibilitati, infinite chiar pentru a parametra si personaliza un site web, mai ales gratie unor pluginuri. Aceste tipuri de plugin wordpress seo sunt actualizate in mod regulat pentru a li se adauga nenumarate functionalitati. Daca esti proprietarul unui site web, cu siguranta ca te intrebi: sa ai un site web e bine, dar cum poti sa optimizezi strategia SEO pentru WordPress?

In realitate, folosirea acestei platforme este deja un bun inceput pentru a imbunatati referentierea naturala SEO – adica Search Engine Optimisation. Dar, pe langa acest lucru, este necesar sa se foloseasca unele extensii care sa te insoteasca in optimizarea tehnica a continutului si a popularitatii site-ului. Iata care sunt cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba despre un plugin wordpress seo care te va ajuta la optimizarea referentierii naturale.

SEOkey, un plugin wordpress promitator pentru un audit seo

SEOkey este un plugin de referentiere naturala de calitate, dezvoltat de catre experti in SEO, garantand sfaturi fiabile pentru a ameliora pozitia pe motoarele de cautare. Este foarte usor de configurat si propune cel mai interesante instrumente precum auditul SEO, conexiunea cu Google Search Console, filtrarea de imagini fara text alternativ si supravegherea erorilor 404.

All- in-one SEO Pack, un plugin cu precizia unui ceas elvetian

Plugin WordPress SEO - care sunt cele mai bune alegeri pe care le poti face?All-in-one SEO Pack este unul din cele mai folosite pluginuri de la WordPress. Dupa cum o indica si numele sau, regrupreaza numeroase functionalitati pentru optimizarea SEO a site-ului tau de Internet. Este un plugin care iti va permite sa intervii asupra titlului paginilor tale, URL-ului, meta descrierii si a cuvintelor cheie asociate cu continutul tau. Pe scurt, rudimentele SEO pentru cei care doresc sa isi optimizeze site-ul fara a intra in parametri prea avansati.

Totusi, daca doresti sa mergi mai departe, ofera cateva optiuni destul de specifice, cum ar fi optiunea „noindex” sau „nofollow” pentru fiecare tip de pagina sau integrarea codului de urmarire Analytics pentru a monitoriza statisticile site-ului web. All-in-One SEO iti permite sa integrezi date structurate in continutul tau, imbogatind extrasele vizibile pe SERP (cunoscute sub numele de rich snippets). De asemenea, are avantajul de a optimiza SEO pentru site-urile de comert electronic, in special cele create cu ajutorul instrumentului WooCommerce.

Yoast SEO, un campion pentru optimizarea on-page

Yoast este o extensie foarte completa, care contine o multime de instrumente foart utile pentru a ameliora referentierea site-ului tau sub toate aspectele. Yoast SEO este un plugin wordpress seo pentru optimizarea tehnica, dar mai ales, te va ajuta sa redactezi un mai bun continut pentru a te pozitiona mai bine pe Google.

Premium SEO Pack, un plugin wordpress seo cu plata, dar foarte complet

Premium SEO pack este un plugin SEO pentru wordpress care este cu plata, dar foarte complet. Afiseaza un numar foarte mare de functionalitati foarte pertinente pentru a ameliora referentierea naturala, lucrand la diferite criterii de pozitionare.

  • Urmarirea si pozitionarea cuvintelor cheie;
  • Audit al paginilor 404;
  • Analiza datelor Google Analytics;
  • Generarea de Sitemap;
  • Comprimarea imaginilor;
  • Optimizarea imaginilor;
  • Snippet-uri bogate.

Jetpack by WordPress

Jetpack este ca si Sfantul Graal, indispensabil pentru orice debutant pe platforma WordPress. Versiunea sa gratuita contine un instrument de statistica pentru site-ul tau, partajrea automata a publicatiilor tale pe retelele sociale, dar si o functie de articole similare care sa dirijeze cititorii inspre alte articole pe care le alegi.

Optimizarea SEO este inclusa, in ceea ce o priveste, in versiunea cu plata, dar si alte tool-uri SEA.

Este vorba despre un plugin care poate simplifica si producerea de continut gratie unei integrari mai simple pentru media, dar si crearea unor carusele sau mozaice de imagini.

WP Super Cache, un plugin pentru a reduce timpul de incarcare

Conform mai multor studii, viteza de incarcare a unui site are un real impact asupra referentierii naturale a unui site. Cel mai bine ar fi deci sa te lansezi intr-o strategie de optimizare a site-ului in acest sens. Dar, nu este un lucru simplu atunci cand nu dispui de resursele tehnice necesare. Dar, exista un plugin special conceput in acest sens: WP Super Cache care va reduce timpul de incarcare al unui site. Va accelera timpul de incarcare al site-ului tau, furnizand un back office destul de usor de utilizat si de parametrat.

Redirection este cea care va simplifica redirectionarile

Chiar daca nu esti in faza de migrare a site-ului, cu siguranta ca ai nevoie de redirectionari 301 uneori. Atunci cand o pagina dispare, este deplasata sau atunci cand continutul este actualizat si republicat, cu siguranta ca iti doresti sa poti redirectiona repede si usor vechiul URL inspre cel nou. In acest fel, se va ameliora experienta de navigare a internautilor si chiar referentierea site-ului tau. Redirection este un tool simplu care permite unui utilizator prin WordPress sa specifice un URL vechi si nou pentru continut.

Depinde doar de tine sa alegi extensia SEO potrivita pentru nevoile si dorintele tale. Odata instalata si activata, tot ce trebuie sa faci este sa o configurezi pentru a incepe sa iti optimizezi referentierea web. Atentie, insa: instalarea a zeci de extensii nu este recomandata, deoarece ar putea creste considerabil viteza de incarcare a site-ului, ceea ce ar putea avea un efect negativ asupra SEO.

Call Now Button