Audit SEO Brașov

Avantajele oferite de
un Audit SEO

Un Audit SEO este esențial din două motive. Primul este studierea șanselor de indexare pe motoarele de căutare pentru un website nou. Al doilea este găsirea de probleme de indexare. Lansarea unui website nu va asigura și indexarea rapidă a acestuia, în special în cazul în care nu există nicio optimizare SEO. Un Audit SEO va scoate în evidență toate problemele cauzate de indexarea incorectă.

 • Competiție
 • Conținut
 • Cuvinte cheie
 • Backlink-uri

După analiza riguroasă a tuturor aspectelor ce țin de SEO, vom detecta potențialele probleme de indexare ale website-ului tău. Apoi, vom veni cu soluții care să îți aducă rezultatele dorite.

Audit SEO
Audit SEO

10 ani de

experiență

Mai mult

De ce sa alegi servicii
de audit SEO?

Auditul va avea în vedere cuvintele cheie, permalink-urile, backlink-uri, continuțul relevant, titlurile și descrierile meta. O strategie de optimizare SEO bine pusă la punct va fi esențială pentru indexarea cât mai rapidă și sigură a website-ului tău pentru motoarele de căutare. Avem la dispoziție un sistem privat de bloguri și directoare din care putem oferi backlink-uri de calitate către website-ul tău. Acestea ajută la indexarea rapidă și la creșterea traficului pe website.

Strategie 95%
Analiză 92%
Rezultate 96%

10

Ani Experiență

547

Website-uri Create

721

Optimizări SEO

1315

Clienți Mulțumiți

UN LOGO PENTRU TINE

Te așteptăm cu soluții inteligente de marketing online. Contactează-ne pentru oferte de preț personalizate!

Când este nevoie de un Audit SEO?

Audit SEO

O strategie ideală de SEO poate să ajute la indexarea website-ului pe Google pentru ca acesta să ajunga pe primele poziții în căutări. În cazul în care website-ul tău este de negăsit în motoarele de căutare, sau are o poziție dezavantajantă, este timpul pentru un Audit SEO. Cu ajutorul acestuia vei afla în mod clar toate problemele ce împiedică website-ul tău să ajungă în primele poziții ale căutărilor. În funcție de complexitatea problemelor identificate, îți vom sugera soluții rapide, care oferă rezultatele dorite. Iată doar câteva din elementele pe care le analizăm în cadrul unui audit SEO:

 • Cuvintele cheie și structura URL-urilor
 • Titlurile de SEO și descrierile meta
 • Social media și vizibilitatea site-ului
 • Domeniile care trimit link-uri către site
 • Conținutul duplicat și denumirile imaginilor
 • Viteza de încărcare a paginilor
 • Etichete ancoră de tip No-Follow

Întrebări frecvente

O strategie SEO bine pusă la punct pornește de la început. Astfel, un Audit SEO te poate ajuta să afli dacă bazele website-ului tău au fost corect puse la punct sau nu. În cazul în care vom constata că este nevoie de îmbunătățiri substanțiale, îți vom pregăti soluții concrete din care poți alege. Iată o scurtă listă de răspunsuri ce îți poate clarifica anumite întrebări.

Când am nevoie de un Audit SEO?

În cazul în care constați că website-ul tău este de negăsit în Google, și clienții întârzie să apară, este necesar un astfel de audit. Analiza pe care noi ți-o propunem te va ajuta să înțelegi care sunt motivele rezultatelor pe care le-ai obținut până acum.

Ce urmează dupa auditul SEO?

Îți vom face anumite recomandări în funcție de rezultatele acestei analize. Iar, în cazul în care dorești, ne putem ocupa chiar noi să îți aducem website-ul la următorul nivel. Toate aspectele vor fi discutate și clarificate alături de tine, iar, dacă îți dorești, îți oferim prețuri personalizate pentru a obține rezultatele pe care le urmărești.

Cum îmi întrec concurența?

Auditul SEO include, printre elementele menționate mai sus, și analiza concurenței tale, mai exact, ale cuvintelor cheie utilizate de către aceștia. Putem, inclusiv, să analizăm backlink-urile concurenței tale și să îți comunicăm în mod onest care sunt șansele tale de a-i depăși. Așadar, alege să apelezi de la bun început la experți în domeniu, pentru a te asigura că rezultatele tale se vor vedea pe termen lung.

Call Now Button