Creare Logo Brașov

Servicii de
Branding si Rebranding

Fiecare afacere, fie de început sau cu vechime pe piață, va avea nevoie de un logo care să o reprezinte în mod corect.
Acesta va trebui să fie unic și să reflecte clar și precis afacerea ta, dar și să capteze atenția clienților și să fie ușor de memorat. Fiecare proces de creare de logo începe cu un concept de bază. Se ia în calcul domeniul de activitate al firmei, dar si dorințele tale cu privire la design. Apoi, continuăm cu grafica propriu-zisă. Noi creăm primele concepte ale logo-ului. Tu vei alege varianta cu care rezonezi cel mai mult.

  • Tehnologii noi
  • Design modern
  • Concepte relevante
  • Branding și rebranding

După aplicarea ultimelor finisaje, logo-ul va fi trimis clientului în format vectorial, .pdf sau alte formate utile. Rezultatul final va fi cu siguranță pe gustul tău!

10 ani de

experiență

Mai mult

Servicii de
creare logo Brașov

În procesul de creare de logo, vom avea în vedere un set de reguli de bază. Regulile ajută la realizarea unei armonii între elementele de design ce vor crea logo-ul. Totodată logo-ul va fi ușor de memorat și de recunoscut de clienți. Designul unic și atractiv este un aspect esențial ce va trebui să aibă logo-ul tău. Echipa noastră creează logo-uri unice, moderne și creative ce reflectă tipul de afacere. Logo-ul este baza identității vizuale a afacerii.

Creativitate 95%
Personalitate 92%
Design 96%

10

Ani Experiență

547

Website-uri Create

721

Optimizări SEO

1315

Clienți Mulțumiți

UN LOGO PENTRU TINE

Îți dorești ca afacerea ta să iasă în evidență? Contactează-ne acum pentru oferte de preț personalizate!

De ce să optezi pentru un nou logo creat de noi?

creare-logo-brasov-2

Ne mândrim cu peste 10 ani de experiență în grafica publicitară, creare logo, branding și rebranding. Experiența acumulată de-a lungul activității noastre ne-a învățat care sunt stilurile și tendințele în domeniul graficii publicitare. Avem cunoștințe în legatură cu regulile de bază ale unui logo unic, captivant și relevant pentru afacerea ta. Îți stăm oricând la dispoziție cu diverse materiale publicitare prin care îți poți promova mai ușor afacerea:

  • logo
  • cărți de vizită
  • broșuri de prezentare
  • pliante
  • mape de prezentare
  • manual de identitate

Întrebări frecvente

În ceea ce privește crearea unui logo, ai întotdeauna o multitudine de opțiuni. Pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită, te invităm să citești răspunsurile de mai jos:

Când am nevoie de un nou logo?

Un logo nou completează identitatea vizuală a afacerii tale. Este pilonul de bază al acesteia, primul lucru ce atrage atenția potențialilor clienți. O gândire sănătoasă pe termen lung te va obliga să investești într-un logo de calitate, care să respecte regulile actuale de grafică. Tendințele se schimbă constant, și este important ca desgin-ul reprezentativ al afacerii tale să arate profesional și peste ani. Dacă ai nevoie de o echipă întreagă care este atentă la aceste tendințe, te invităm să ne cunoști.

Ce logo să aleg?

Dacă nu știi de unde să începi, te putem ajuta. Vom crea mai multe variante de concepte de logo sau de identitate vizuală, pe care ți le vom prezenta, și te vom consilia în alegerea variantei care se potrivește în mod optim cu afacerea ta. Suntem flexibili și putem aduce modificări în funcție de dorințele tale.

În cât timp este gata logo-ul meu?

Logo-ul tău poate fi gata într-o singură zi, dacă ești de acord și îți plac conceptele prezentate de noi. Iar, dacă ai nevoie de modificări, preconizăm că în câteva zile vom ajunge la rezultatul care te definește.

Call Now Button