Găzduire Website Brașov

Alege o găzduire care
accelerează indexarea

Pentru motoarele de căutare, experiența utilizatorilor pe website este extrem de importantă. Un website care se încarcă rapid și care permite o navigare ușoară va fi întotdeauna favorizat. Așadar, unul dintre serviciile care îți ajută website-ul să fie dinamic și rapid este găzduirea pe servere de mare viteză. Pe lângă rapiditatea de care vei avea parte, există de asemenea și back-up-uri periodice ale website-ului tău. Așadar,  indiferent ce se întâmplă, poți oricând să soliciți revenirea la o variantă de back-up de dinainte de incident.

 • Protecție antivirus
 • Back-up periodic
 • Monitorizare constantă
 • Certificat SSL

Resursele alocate unui website trebuie să fie de calitate și atent alocate pentru ca acesta să se încarce rapid. Poți alege diverse pachete de găzduire website oferite de noi. Îți vom explica ce implică fiecare pachet și te vom ajuta să alegi varianta perfectă pentru website-ul tău.

10 ani de

experiență

Mai mult

Protecție, monitorizare,
certificat SSL

Pentru a asigura o experiență plăcută utilizatorilor tăi, de fiecare dată, este necesar ca website-ul tău să fie protejat. O găzduire de calitate va asigura acest lucru. Certificatul SSL de securitate este obligatoriu atât pentru procesarea plăților prin magazinul tău online, cât și pentru alte aspecte ce țin de securitate.

Securitate 98%
Viteză 92%
Eficiență 100%

10

Ani Experiență

547

Website-uri Create

721

Optimizări SEO

1315

Clienți Mulțumiți

NOI FACEM DIFERENȚA

Îți dorești un website rapid și protejat? Contactează-ne acum pentru oferte de preț personalizate!

De ce să optezi pentru un pachet de găzduire la noi?

3rd

Pentru că astfel vei avea parte de toate cele trei elemente importante pentru un website: securitate, viteză și resurse alocate corect. Website-ul tău le va oferi potențialilor tăi clienți o experiență de navigare rapidă, intuitivă și întotdeauna protejată. Totodată, o găzduire website de calitate te va asigura că viteza de încărcare este bună și te va ajuta să îți păstrezi poziționarea în Google, pentru a fi vizibil.

 • rapiditate în încărcare și navigare
 • certificat SSL
 • protecție antivirus
 • memorie mare, alocată corect
 • poți alege găzduirea pe servere LiteSpeed, mult mai rapide decât Apache
 • platforma Cloud în România
 • 99,9% uptime garantat

Întrebări frecvente

În ceea ce privește găzduirea unui website de prezentare sau a unui magazin online, ai întotdeauna o multitudine de opțiuni. Pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită, te invităm să citești răspunsurile de mai jos:

Ce găzduire website mi se potrivește?

Vom analiza împreună nevoile website-ului tău sau a magazinului tău online în funcție de numărul de pagini, de produse, și de traficul așteptat. Îți vom sugera un plan de găzduire și de mentenanță website optim pentru tine, cu resurse alocate în mod corect, care să îndeplinească cerințele tale.

Este obligatoriu să am găzduirea la voi?

Găzduirea poate fi și în altă parte, însă, în cazul în care optezi pentru așa ceva, vei fi direct responsabil de comunicarea cu suportul hosting-ului tău. Dacă totuși optezi pentru găzduire prin noi, vom media de fiecare dată toate aspectele ce țin de servere, adrese de e-mail și așa mai departe, astfel încât tu să te poți ocupa de aspecte mult mai importante pentru afacerea ta.

Se poate schimba planul de găzduire în timp?

Desigur. În cazul în care constați că ai mai mult trafic decât ai previzionat inițial, sau mai puțin, putem găsi o nouă variantă care să te avantajeze. Ia legătura cu noi și relatează-ne care sunt noile nevoi ale afacerii tale.

Call Now Button