Link Building Brașov

Link Building – cheia
către indexare rapidă

Când un website este lansat, acesta are nevoie de ajutor pentru a fi vizionat, analizat și indexat de către Google. De accea o strategie bună de Link Building te poate ajuta în a grăbi acest proces. Un website cu o strategie SEO și Link Building va avea șanse mai bune de a fi indexat după câteva zile de la lansare. Dacă website-ul nu are nicio strategie de optimizare SEO și Link Building, acesta nu se va indexa deloc.

  • Bloguri și directoare private
  • Backlink-uri de calitate
  • Creștere organică
  • Vizibilitate crescută

Din cauza concurenței mari în mediul online, link building și optimizarea SEO nu pot lipsi de pe website-ul tău. Cu cât competiția e mai mare, cu atât este mai greu să ajungi pe prima pagină din Google fără backlink-uri. La Cidev Concept arvem soluția ideală pentru o indexare rapidă!

Link Building
Link Building

10 ani de

experiență

Mai mult

Link Building Brașov -
pentru o rankare de durată

În momentul în care se realizează un website, acesta va avea nevoie de mai mult timp pentru a fi văzut și analizat de către motoarele de căutare. Termenul de ,,rankare” provine din limba Engleză și înseamnă ,,a fi luat în considerare”, ,,a fi poziționat între rânduri”. Așa și Google, caută neobosit, prin boții săi de diferite feluri și prin algoritmi, să organizeze toată informația de pe Internet. Noi am constatat că un website abia lansat și care deja primește câteva linkuri de calitate, are șanse să se indexeze în doar câteva zile.

Așadar te invităm să regândești strategia ta de marketing online și să iei în considerare și varianta de Link Building. Linkurile din alte website-uri care indică spre domeniul tău, îi vor oferi în mod automat acestuia mai multă autoritate. Condiția primară este ca aceste linkuri să provină din surse de calitate, și nu din așa-numitele ,,ferme de linkuri”.

10

Ani Experiență

547

Website-uri Create

721

Optimizări SEO

1315

Clienți Mulțumiți

NOI FACEM DIFERENȚA

Îți dorești ca website-ul tău să devină vizibil în căutările pe Google? Contactează-ne pentru oferte de preț personalizate!

Indexarea nu este eficientă? Te putem ajuta!

Link Building

Problemele de indexare pot apărea din cauza a mai mulți factori. Dintre aceștia, amintim lipsa optimizării corecte a website-ului, de la titluri, la conținut. O strategie slabă de SEO și Link Building nu vor ajuta website-ul să se ridice printre primele rezultate de pe Google.

Cuvintele cheie sunt esențiale în optimizare, iar dacă nu sunt relevante, acestea vor fi total inutile în indexarea website-ului. Pentru a scoate la iveală problemele de indexare, vom efectua un Audit SEO. Vom depista care sunt cauzele indexarii greșite. Vom realiza strategii personalizate de optimizare SEO și Link Building pentru a remedia problemele de indexare. Rezultatul final va fi creșterea organică a website-ului și câștigarea de noi clienți.

Iată doar câteva din procedeele pe care le analizăm și le aplicăm în timpul aplicării strategiei de Link Building:

  • Stabilirea cuvintelor ancoră corecte
  • Autoritatea domeniilor de pe care trimitem linkuri
  • Crearea de conținut relevant în directoarele private
  • Analiza structurii backlink-urilor

Întrebări frecvente

Avem la dispoziție o rețea privată de bloguri și directoare realizate și administrate de echipă. Acestea sunt sursele pentru backlink-uri de calitate. Iar, dacă ai și alte întrebări, te invităm să citești secțiunea de mai jos:

Am nevoie de o strategie de Link Building?

Nu orice companie din lume are o strategie de Link Building în spate. Dar ceea ce este cu adevărat sigur este că orice companie MARE are, cu siguranță. Așadar, dacă își dorești să apari în căutările din Google, și eventual să atragi mai mulți clienți, alege o strategie de Link Building gândită de profesioniști!

Cât durează să apar în prima pagină pe Google?

În funcție de concurența ta din mediul online și de alți factori, perioada de timp necesară pentru a ajunge pe prima pagină variază. În urma unui Audit SEO îți putem spune cu exactitate care sunt aspectele care te țin în spate și nu te lasă să urci. Iar, mai apoi, putem concepe un plan de acțiune pentru a accelera indexarea website-ului tău. Astfel, pe termen lung, mai mulți potențiali clienți te vor găsi.

Cum obțin linkuri de calitate către website-ul meu?

Aceasta este o întrebare care are extrem de multe posibile răspunsuri. În primul rând, este important să te ții departe de fermele de link-uri, adică website-uri dubioase care trimit link-uri către nenumărate domenii. Dacă și domeniul tău primește link-uri de la o astfel de fermă, Google îl va penaliza. De asemenea, asigură-te că ai doar conținut unic, relevant și de calitate, eventual un blog te poate ajuta să crești, și să obții linkuri de calitate. Poți contacta personalități din domeniul tău care să scrie despre afacerea ta. Și din Social Media poți obține linkuri ce sunt, în general, apreciate de către motoarele de căutare. Cea mai rapidă și mai simplă soluție este însă, apelarea la specialiști în domeniu care nu numai că vor analiza situația ta specifică, ci îți vor și propune strategii de Link Building eficiente. Te invităm, deci, la o cafea și la o discuție despre cum poți urca mai rapid în Google.

Call Now Button