Mentenanță Website Brașov

Alege servicii rapide de
mentenanță website

După lansarea unui website, acesta are în mod obligatoriu nevoie de mentenanță periodică. Acest proces presupune schimbarea de imagini/ texte, adăugarea de articole noi ori fișiere, precum și actualizarea la timp a modulelor. În cazul în care nu se efectuează această actualizare periodică a modulelor, este posibil ca website-ul să devină vulnerabil. Iar dacă îți dorești conținut proaspăt, actualizat rapid, îți stăm la dispoziție cu diverse pachete de mentenanță, care să te avantajeze.

  • Protecție antivirus
  • Back-up periodic
  • Soluții rapide
  • Modificări prompte

Adăugarea de conținut proaspăt în website este încurajată de motoarele de căutare, în special de Google. Atenție însă, acesta trebuie să fie unic și relevant; în caz contrar rezultatele nu se vor vedea pe termen lung.

Mentenanță Website
Mentenanță Website

10 ani de

experiență

Mai mult

Schimbări de
conținut

Utilizăm soft-uri avansate de monitorizare a website-urilor pe care le avem în portofoliu și își stăm la dispoziție cu diverse pachete de mentenanță, în funcție de nevoile tale. Iar modificările minore de conținut pot fi realizate în mod rapid.

Rapiditate 92%
Flexibilitate 82%
Eficiență 100%

10

Ani Experiență

547

Website-uri Create

721

Optimizări SEO

1315

Clienți Mulțumiți

NOI FACEM DIFERENȚA

Îți dorești un website modern și atrăgător? Contactează-ne acum pentru oferte de preț personalizate!

De ce să optezi pentru un pachet de mentenanță?

Mentenanță Website

Un serviciu de mentenanță pe termen lung te asigură că website-ul tău va funcționa în mod optim. Este vital să te asiguri că funcționalitățile și modulele website-ului tău sunt actualizate; în caz contrar website-ul va deveni vulnerabil și va fi penalizat de către motoarele de căutare. Dacă alegi un pachet de mentenanță la noi, îți vom verifica website-ul periodic și îl vom actualiza în mod corespunzător. Iată ce cuprinde în linii mari, serviciul de mentenanță:

  • modificare texte, imagini, galerie foto
  • actualizare module și teme
  • adăugare de fișiere
  • modificare informații de contact
  • adăugare articole de blog sau pagini noi
  • adăugare de funcționalități

Întrebări frecvente

În ceea ce privește mentenanța unui website de prezentare sau a unui magazin online, există multiple aspecte de care este nevoie să ții cont. Iată o scurtă listă de întrebări și răspunsuri menite să te ajute.

Este obligatoriu un serviciu de mentenanță website?

Nu. Odată cu realizarea unui website, chiar dacă nu optezi pentru un serviciu de mentenanță, acesta va funcționa în mod optim pentru o perioadă limitată de timp. Deși nu este obligatoriu să optezi pentru mentenanță, este extrem de recomandabil să o faci. Doar așa te vei asigura că website-ul tău este aliniat la noile tehnologii care se schimbă de la lună la lună. Putem spune că un website este ca o mașină: poți alege să nu mergi niciodată cu ea în service pentru revizii însă nu ai niciodată certitudinea că va mai funcționa și mâine dacă nu o faci.

Cât costă un pachet de mentenață?

Prețurile diferă în funcție de nevoile afacerii tale. Spre exemplu, avem pachete dedicate pentru site-urile de prezentare și pentru magazinele online, în funcție de numărul de produse. De asemenea, oferim pachete personalizate în funcție de frecvența cu care dorești să efectuezi anumite modificări pe website-ul tău.

Există o limită pentru modificările efectuate pentru un website?

În general, toate pachetele noastre de mentenanță pe care le oferim menționează o anumită limită în funcție de numărul de ore necesar pentru diversele modificări. Dacă însă pe parcurs, observăm împreună că sunt necesare mai multe modificări decât cele stabilite, putem oricând găsi varianta optimă de pachet pentru tine.

Call Now Button