Web Design Brașov

Alege un design modern
și fully responsive

Este foarte important să ai o prezență puternică în mediul online. De ce? Pentru că aici se regăsesc atât potențialii tăi clienți, cât și concurența ta. Totul începe cu un website rapid, cu un design atrăgător și ușor de navigat. Pentru a fi agreat de către motoarele de căutare, este obligatoriu ca website-ul tău să fie optimizat pentru orice tip de device (desktop, tabletă, laptop, mobil). Nu este niciodată prea târziu să începi să aplici strategii de marketing online, pentru a câștiga poziții importante în lista de afișare a motoarelor de căutare.

 • Design responsive
 • Rapiditate la încărcare
 • Design atrăgător
 • Navigare intuitivă

Simpla creare a unui site web nu este suficientă însă pentru a obține o poziție favorabilă în Google, spre exemplu. Însă este primul pas al unei strategii pe termen lung. Aproximativ 80% din traficul online vine de pe telefoanele mobile. De aceea, este vital ca, pe lângă un web design de excepție, website-ul tău să fie optimizat pentru acestea, în caz contrar, va fi imposibil să atragi clienți noi.

Web Design
Web Design

10 ani de

experiență

Mai mult

Strategii pentru
afacerea ta

Îți stăm la dispoziție cu o gamă largă de servicii și strategii pentru creșterea afacerii tale în mediul online. Experții noștri sunt la curent cu ultimele noutăți în ceea ce privește un design flexibil și atrăgător, precum și cu cerințele motoarelor de căutare pentru o mai bună indexare.

Profesionalism 92%
Flexibilitate 82%
Eficiență 100%
Soluții 85%

10

Ani Experiență

547

Website-uri Create

721

Optimizări SEO

1315

Clienți Mulțumiți

NOI FACEM DIFERENȚA

Îți dorești un website modern și atrăgător? Contactează-ne acum pentru oferte de preț personalizate!

De ce noi?

Web Design

Ce peste 10 ani de experiență ne recomandă pentru realizarea cu succes a site-urilor de prezentare, a cataloagelor de produse și a magazinelor online. De-a lungul timpului, am obținut rezultate satisfăcătoare pentru afacerile clienților noștri, reușind, de multe ori, să îi aducem pe prima pagină în motoarele de căutare. Dacă și tu își dorești același lucru, te așteptăm cu:

 • o echipă prietenoasă, gata să ducă la bun sfârșit proiectul tău
 • beneficii extra pentru alegerea mai multor pachete de servicii
 • un design personalizat, potrivit pentru specificul afacerii tale
 • un ochi atent la detalii, de fiecare dată
 • flexibilitate pentru a ne asigura că ești mulțumit de rezultatul final
 • consultanță cu privire la alegerea elementelor de design
 • integrare rapidă a modulelor ce oferă diverse funcționalități

Întrebări frecvente

Iată o listă cu cele mai frecvente trei întrebări pe care le primim în materie de web design și nu numai. În cazul în care îți dorești să afli alte detalii, sau dacă răspunsul la întrebarea ta nu se află aici, te invităm să ne contactezi direct.

Care este prețul pentru un website?

Prețurile noastre diferă în funcție de tipul website-ului pe care ți-l dorești, și de numărul de pagini sau produse. De asemenea, dacă alegi să achiziționezi mai multe pachete de servicii, poți obține oferte personalizate de preț. Pentru a-ți face o idee în legătură cu prețurile noastre standard pentru realizare website, te rog să accesezi pagina dedicată de tarife.

Cum ajung în prima pagină pe Google?

Trebuie să știi că simpla realizare a unui website nu este îndeajuns pentru a-ți garanta o urcare vertiginoasă în Google. De asemenea, un website realizat în mod neprofesionist și care nu respectă anumite reguli impuse de algoritmii Google va fi din start penalizat, iar urcarea sa în poziții va fi oprită. De aceea, primul pas este realizarea unui website responsive, rapid și dinamic, bogat în conținut relevant. Acest lucru poate fi realizat doar de către profesioniști. Iar dacă alegi și pachetul de optimizare SEO, rezultatele tale se vor vedea pe termen lung.

Care este primul pas pentru realizarea website-ului meu?

Ne poti scrie sau ne poți apela la 0786 22 62 46. Îți stăm la dispoziție cu orice fel de informații ai avea nevoie, legată de proiectul tău. Ulterior, va avea loc o primă întalnire, pentru a discuta oferta de preț și ce include aceasta, dar și pentru a stabili împreună direcțiile de lucru. Ulterior, un manager de proiect va prelua activitatea și se va asigura de buna funcționare a procesului de lucru.

Call Now Button